A tárkonyos-tejszínes pulykaraguleves paleosított változata. A kókusz és a tárkony együttese igazi kényeztetés az ízlelőbimbóinknak :) Hamar elfogyott :)))
Hozzávalók:
50 dkg pulykamell
2 kisebb karalábé
6 sárgarépa
50 dkg gomba
2 ek olíva olaj
2 db húsleveskocka
3 dl kókusztej
só, bors
szárított vagy friss tárkony, petrezselyem
Elkészítés:
Olajon félkészre pároljuk az apróra vágott pulykamellet. A karalábot és a gombát felkockázzuk, a fehérrépát és a sárgarépát karikára vágjuk. Ezután adjuk hozzá a zöldségeket a húshoz, és öntsük fel kb 5 liter vízzel. Fűszerezzük és adjuk hozzá a húsleveskockákat. Vigyázat: a gombát és a tárkonyt csak akkor adjuk hozzá, ha már majdnem minden hozzávaló megpuhult!! Végül belekeverjük a kókusztejet. Így lazább lesz, mint az eredeti, de szerintem sokkal finomabb :)
Hozzávalók:
50 dkg pulykamell
2 kisebb karalábé
6 sárgarépa
50 dkg gomba
2 ek olíva olaj
2 db húsleveskocka
3 dl kókusztej
só, bors
szárított vagy friss tárkony, petrezselyem
Elkészítés:
Olajon félkészre pároljuk az apróra vágott pulykamellet. A karalábot és a gombát felkockázzuk, a fehérrépát és a sárgarépát karikára vágjuk. Ezután adjuk hozzá a zöldségeket a húshoz, és öntsük fel kb 5 liter vízzel. Fűszerezzük és adjuk hozzá a húsleveskockákat. Vigyázat: a gombát és a tárkonyt csak akkor adjuk hozzá, ha már majdnem minden hozzávaló megpuhult!! Végül belekeverjük a kókusztejet. Így lazább lesz, mint az eredeti, de szerintem sokkal finomabb :)
Ellával:
Mindent hozzávalót beleteszünk, és LEVES programon elkészítjük.
Jó étvágyat!
Forrás: Küldd el a recepted! 2011/05
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése