Hozzávalók:
50 dkg meggy
1 l víz
1 citrom
5 db szegfűszeg
2 dl kókusztej
2-3 ek eritrit
csipet só
csipet só
Elkészítés:
A meggyet megmossuk, a citromot felszeleteljük. Egy lábosba beleöntjük a
meggyet, felöntjük vízzel, és hozzáadunk a kókusztejen kívül
mindent. A levest 10 percig forraljuk,
majd hozzáadjuk a kókusztejet, és rottyantunk még egyet rajta. Ha kész, hűtsük ki, hiszen ez a leves hidegen az igazi.
Ellában:
A hozzávalókat beletesszük a kuktába, és RIZS programon készre főzzük.
Ellában:
A hozzávalókat beletesszük a kuktába, és RIZS programon készre főzzük.
Jó étvágyat!
Forrás: Édes Élet Egészségesen blog
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése