Hozzávalók:
1 egész csirkemell kockákra vágva
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2-3 alma
2 banán
Egy marék mazsola
2 dl kókusztej
1 kk curry
Só, kevés bors, gyömbér
Zsíradék a pirításhoz
Elkészítés:
A zsíron megpároljuk az apróra vágott hagymát, majd rátesszük a kockázott csirkemellet, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fokhagymát, és fedő alatt puhára pároljuk a saját levében. Amikor megpuhult, felöntjük kókusztejjel, beledobjuk a kockázott gyümölcsöket és a marék mazsolát, végül meghintjük curryvel, gyömbérrel, majd ezt mind jól összeforraljuk.
Jó étvágyat!
Forrás: Tünde (Mama kollégája)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése