Hozzávalók:
1,5 kg tarja
2 db vöröshagyma
2 db vöröshagyma
1 db közepes cukkini
5 db paprika
2 db paradicsom (opcionális)
8 ek olvasztott zsír
pirospaprika, só
8 ek olvasztott zsír
pirospaprika, só
Elkészítés:
A
cukkinit, paprikát és paradicsomot kockára, a hagymát apróra vágjuk. A
gáztepsit meglocsoljuk olvasztott zsírral, majd a felvágott
zöldségekkel beborítjuk. A már előre besózott húsokat pirospaprikával
bepanírozzuk és a zöldségágyra helyezzük. A tetejét meglocsoljuk
olvasztott zsírral, lefedjük, és 180 fokos sütőben 1 órát minimum
sütjük. Az alufóliát levéve, ha meggyőződtünk a hús puhaságáról, akkor a
tarja szeleteket megfordítjuk. Ha túl sok levet eresztett, akkor
öntsünk le róla és fedő nélkül még kb. 10 percig süssük.
Jó étvágyat!
Ellában:
A húst bepanírozzuk, majd az összes hozzávalóval együtt belepakoljuk a kuktába. HÚS programon készre pároljuk.
Ellában:
A húst bepanírozzuk, majd az összes hozzávalóval együtt belepakoljuk a kuktába. HÚS programon készre pároljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése