Gyerkőc nagyon szereti a kókuszdió minden alkatrészét. A levét kiszívja, a húsát elropogtatja, a héját pedig a játékaiba építi be :) Lássuk hogyan készül a natúr kókuschips!
Hozzávalók:
1 db kókuszdió
Elkészítés:
Feltörjük a kókuszdiót, majd a húsát zöldséghámozóval vékony szeletekre vágjuk. Ráhalmozzuk az egészet egy gáztepsire, és betesszük a sütőbe: 50 fokon, nyitott ajtónál 2-3 óra alatt ropogósra aszalódik.
Feltörjük a kókuszdiót, majd a húsát zöldséghámozóval vékony szeletekre vágjuk. Ráhalmozzuk az egészet egy gáztepsire, és betesszük a sütőbe: 50 fokon, nyitott ajtónál 2-3 óra alatt ropogósra aszalódik.
Jó étvágyat!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése