Az utolsó trimeszterben mindig figyelek a megfelelő vasbevitelre, ez most a kedvenc májas ragum, mert nagyon szeretem a póréhagymát, brokkolit, kápiát. Persze gombával is nagyon finom ám! :)
Hozzávalók:
Fél kg csirkemáj
1 fej vöröshagyma
1 szál póréhagyma
2 nagyobb kápia paprika
1 közepes fej brokkoli
1 gerezd fokhagyma
Só, bors
1 púpos ek kacsazsír vagy kókuszzsír
Elkészítés:
A brokkolit 3 percre forrásban lévő vízbe dobjuk, majd kiszedjük és szűrőben lecsöpögtetjük (én Ella kuktában pároltam 2 percet). A vöröshagymát felaprítjuk és megdinszteljük a zsíron, majd hozzáadjuk a felszeletelt pórét és a felkockázott paprikát. Utána beletesszük a májat, és megpirítjuk. A végefelé hozzáadjuk a lereszelt vagy összezúzott fokhagymát és a párolt brokkolit. Sózzuk, borsozzuk.
Jó étvágyat!
Forrás: Paleország
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése