2016. február 13., szombat

Gombás humusz

Ez nem humusz, de annak indult. Reggeli kenegető lett belőle.


Hozzávalók:

1 szál sárgarépa
4 nagyobb fej csiperke gomba
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 marék főtt csicseriborsó
2 tk paprikakrém
1 ek szezámliszt
50 g kókuszolaj
só, bors

Elkészítés:

A sárgarépát előzőleg megpároljuk (én Ella kuktában tettem ezt 8 perces Hal programon). A vöröshagymát felaprítjuk, majd megdinszteljük. Hozzáadjuk az apróbb darabokra vágott gombát és a fokhagymát, és megpirítjuk. Ha kész, aprítógépben összedolgozzuk a hozzávalókat, majd kihűtjük. Zöldségekre kenve ettem.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése