Kiadós, hihetetlen finom, nem utolsósorban nagyon egészséges!
Hozzávalók:
4 db nagyobb alma
10 db aszalt szilva
10 db aszalt sárgabarack
3 ek kókuszreszelék
4 db nagyobb alma
10 db aszalt szilva
10 db aszalt sárgabarack
3 ek kókuszreszelék
gyümölcslé (alma, narancs, éppen ami van itthon)
Elkészítés:
Az almákat alaposan megmossuk, majd a közepüket kiszedjük úgy, hogy alulról felfelé szélesedő lyukat kapjunk. A töltelékhez a szárított gyümölcsöket apróra vágjuk, egy tálban összekeverjük a zabpehellyel és a gyümölcslével. Ezek után az almákat egy kisebb tepsire helyezzük, közepükbe nyomkodjuk a tölteléket, és tetejükre is halmozunk belőle. 75 ml vizet öntünk a tepsi aljára, és már mehetnek is a sütőbe. 180 ºC-on kb. 30 percig sütjük.
Jó étvágyat!
Elkészítés:
Az almákat alaposan megmossuk, majd a közepüket kiszedjük úgy, hogy alulról felfelé szélesedő lyukat kapjunk. A töltelékhez a szárított gyümölcsöket apróra vágjuk, egy tálban összekeverjük a zabpehellyel és a gyümölcslével. Ezek után az almákat egy kisebb tepsire helyezzük, közepükbe nyomkodjuk a tölteléket, és tetejükre is halmozunk belőle. 75 ml vizet öntünk a tepsi aljára, és már mehetnek is a sütőbe. 180 ºC-on kb. 30 percig sütjük.
Jó étvágyat!
Forrás: Nosalty
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése