2013. március 3., vasárnap

Vörösboros sertéscsülök

 

Hozzávalók:

4 szelet friss sertéscsülök
4 gerezd fokhagyma
2 dl vörösbor
só, bors
zsíradék

Elkészítés:

A forrósított zsíradékon megpirítjuk a megmosott hússzeletek mindkét oldalát. Ezután sóval, borssal fűszerezzük, apróra vágott fokhagymával ízesítjük, aláöntjük a bort és kevés vizet, majd lefedve 1,5-2 óra alatt készre pároljuk. Közben a vizet pótoljuk. Lila káposzta illik hozzá. Melegen és hidegen egyaránt naaaaagyon finoooom!!!!

Ellával:

Bekészítjük a felszeletelt csülköket, és a többi hozzávalót, majd HÚS programon elkészítjük.

Jó étvágyat!!

Forrás: Mama

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése