2012. március 8., csütörtök

Gesztenyedesszert

Öt perc alatt, pofonegyszerűen elkészíthető, és még engem is (aki nem szereti a gesztenyét) meggyőzött. Nagyon finom ;)



Hozzávalók (4 adag):

25 dkg (kiengedett) natúr gesztenyemassza
1 érett banán leturmixolva
1 ek Holland kakaó
1,5 dl kókusztej
meggyszemek a tetejére

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat, majd kézi habverővel dolgozzuk el, míg kb. egy perc alatt krémes, egynemű állagot kapunk.
Tálaláshoz négy szép talpas edénybe adagoljuk, és megszórjuk jó sok meggyel (ha mirelit meggyel dolgozunk, hagyjuk előtte jól kicsöpögni).

Jó étvágyat!

Forrás: Szendi Gábor - Mezei Elmira: Paleolit szakácskönyv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése