2012. május 22., kedd

Rebarbara mártás

Nagy kedvencem a rebarbara, íme egy újabb recept, melynek végeredménye elvarázsolt:


Hozzávalók:

250 g rebarbara
1 ek apróra vágott, friss gyömbér
2 ek eritrit
Fél citrom reszelt héja
Fél tk őrölt fekete bors
125 ml víz

Elkészítés:

Miután megpucoltuk le a rebarbarákat, 5 centis darabokra vágjuk, és minden hozzávalóval együtt egy lábasba tesszük. Kevergetjük, míg az eritrit fel nem olvad, majd befedve, lassú tűzön pároljuk, amíg a rebarbara megpuhul. Ez kb. 10 perc vesz igénybe.

Ellában:

A hozzávalókat beletesszük a kuktába, elkeverjük, és RIZS programon készre főzzük. 

Jó étvágyat!

Forrás: Paleo-ínyenc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése