Nagy kedvencem a rebarbara, íme egy újabb recept, melynek végeredménye elvarázsolt:
Hozzávalók:
250 g rebarbara
1 ek apróra vágott, friss gyömbér
2 ek eritrit
Fél citrom reszelt héja
Fél tk őrölt fekete bors
125 ml víz
Elkészítés:
Miután megpucoltuk le a
rebarbarákat, 5 centis darabokra vágjuk, és minden
hozzávalóval együtt egy lábasba tesszük. Kevergetjük, míg az eritrit fel nem olvad, majd befedve, lassú tűzön pároljuk, amíg a
rebarbara megpuhul. Ez kb. 10 perc vesz igénybe.
Ellában:
A hozzávalókat beletesszük a kuktába, elkeverjük, és RIZS programon készre főzzük.
Ellában:
A hozzávalókat beletesszük a kuktába, elkeverjük, és RIZS programon készre főzzük.
Jó étvágyat!
Forrás: Paleo-ínyenc
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése