Hozzávalók:
2 éretlen banán vagy főzőbanán
1/2 bögre tápióka keményítő
2 ek kókuszolaj vagy más zsiradék
1,5 tk só
Elkészítés:
Pucoljuk meg a banánokat, és keverjük simára a kókuszolajjal és a sóval, majd adjuk hozzá a tápióka keményítőt. Nekem elég folyós lett így, aki főzőbanánt használ, annak jobban gyúrhatóvá összeáll a tészta. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és a sütőpapírra simítjuk a tésztát. 30-35 percig sütjük, majd jöhet rá a no-mato pizzaszósz, és még amit szeretnénk még 6-7 percig. Nálunk készült már császárszalonnával (Gyerkőc kérésére), és bébispenót levelekkel. Különlegessége a dolognak, hogy érett banánnal sütve fel is lehet tekerni a szeleteket, íme a pizzapalacsinta és a pizzacsiga :)
Forrás: The Paleo Mom