Hozzávalók:
1 kg sertéstarja
1 fej vöröshagyma
4 szál sárgarépa
1 karalábé
1 pici zeller
2 fej gomba
3 tk paprikakrém
3-4 tk zöldségmix
1 mk kurkuma
1 csokor petrezselyem
só, bors
Paleolaj
Elkészítés:
Az olajon megpároljuk a hagymát, majd a felkockázott húst fehéredésig pirítjuk, végül felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, és beletesszük a paprikakrémet és a zöldségmixet. 1 óra múlva hozzáadjuk a zöldségeket (sárgarépa, karalábé, zeller), ha megpuhultak, jöhet a gomba, a petrezselyem és a kurkuma. Forrón tálaljuk.
Ellában:
Minden belepakolunk a kuktába, és LEVES programon készre főzzük az ételt.
Ellában:
Minden belepakolunk a kuktába, és LEVES programon készre főzzük az ételt.
Jó étvágyat!