2012. május 15., kedd

Húsleves gazdagon

Kedvencleves :) Bármikor, bárhol, bármennyit :) Elfogyasztása művészet Gyerkőc részéről: zöldségeket kiszedi és a gerezdeket elrágja, a húst is kézzel, csontról szopogatva, hozzá kanállal a lé.



Hozzávalók: 

3-4 sárgarépa
1 nagyobb karalábé
Fél fej kelkáposzta
6 db csirkeszárny
3 db csirkemáj
2 ek vegamix
só, bors

Elkészítés:

A répát és a karalábét (lehet bele tenni zellert, paszternákot, fehérrépást stb. is) hasábokra vágjuk, és a hússal együtt feltesszük főni. Amikor forr a víz, ízesítjük. Ha a zöldségek már megpuhultak, beletehetjük a májat és a kelkáposztát, ezeknek nem kell sok idő (max. 20 perc), és már kész is.

Ellával:

Mindent hozzávalót beleteszünk, és LEVES programon elkészítjük.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése