2013. szeptember 13., péntek

Pirospaprikás tarja

Mostanában ez a sláger :)



Hozzávalók:

1,5 kg tarja
2 db vöröshagyma
1 db közepes cukkini
5 db paprika
2 db paradicsom (opcionális)
8 ek olvasztott zsír
pirospaprika, só 

Elkészítés:
A cukkinit, paprikát és paradicsomot kockára, a hagymát  apróra vágjuk. A gáztepsit meglocsoljuk olvasztott zsírral, majd a felvágott zöldségekkel beborítjuk. A már előre besózott húsokat pirospaprikával bepanírozzuk és a zöldségágyra helyezzük. A tetejét meglocsoljuk olvasztott zsírral, lefedjük, és 180 fokos sütőben 1 órát minimum sütjük. Az alufóliát levéve, ha meggyőződtünk a hús puhaságáról, akkor a tarja szeleteket megfordítjuk. Ha túl sok levet eresztett, akkor öntsünk le róla és fedő nélkül még kb. 10 percig süssük.  

Jó étvágyat!

Ellában:

A húst bepanírozzuk, majd az összes hozzávalóval együtt belepakoljuk a kuktába. HÚS programon készre pároljuk. 

Forrás: Barbi konyhája

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése