2014. január 22., szerda

Lazac steak

Péntek esti könnyed vacsorának készült, mely hamar elnyerte mindannyiunk tetszését :) 


Hozzávalók:

3 szelet friss lazacpatkó
só, bors
kókuszzsír a sütéshez
szerecsendió
friss zöld leveles
citromgerezdek

Elkészítés:

 A lazacszeleteket megmossuk, majd felitatjuk róluk a vizet. Sózzuk, borossuk, és állni hagyjuk őket legalább 10 percet. Egy serpenyőben felhevítjük a kókuszzsírt, 2-3 percig sütjük az egyik oldalát, amíg kéreg keletkezik rajta, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük. Ha kész, tányérra csúsztatjuk, és szerecsindiót szórunk rá. Iziben tálaljuk!

Jó étvágyat!!

Forrás: Posta Renáta: Paleolit konyha hedonistáknak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése