Hozzávalók:
50 dkg zöldspárga
1 csokor újhagyma
2 dl kókuszkrém
zsíradék
só, bors, néhány csepp citromlé
esetleg snidling vagy más "betét"
Elkészítés:
A megtisztított zöldspárgát felaprítjuk. A zsiradékon megdinszteljük a finomra vágott újhagymát, majd felöntjük fél liter vízzel, és hozzáadjuk a spárgát is, sózzuk, borsozzuk. Amikor már megpuhult, hozzáadjuk a kókuszkrémet. Újraforrásig kevergetjük, s ha már besűrűsödött, levesszük a tűzről, és kicsit hűlni hagyjuk, végül alaposan összeturmixoljuk.
Ellával:
Mindent hozzávalót beleteszünk, és RIZS programon elkészítjük.
Jó étvágyat!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése