2015. május 20., szerda

Bodzás kókuszital

Eszter blogján mindig igazi ínyencségekre bukkanok! Bemutatom az idei tavaszi családi kedvencünket! Persze a bodzaszedés legalább annyira élvezetes ilyenkor, mint az ital elfogyasztása a végén :)


Hozzávalók:

10-12 tányér bodzavirágzat
1 liter kókusztej
édesítés ízlés szerint (nem feltétlenül szükséges)

Elkészítés:

A bodzavirágokat óvatosan zuhanyoztassuk le, és csepegtessük le róluk a vizet. Közben egy edényben melegítsük fel a kókusztejet, majd adjuk hozzá a bodzavirágokat, és hagyjuk állni legalább negyed órát. Végül szűrjük le. Hűtve a legfinomabb!


Jó étvágyat!

Forrás: DEJA VU Világ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése