2013. január 19., szombat

Csirkemell kesudióval és brokkolival

Óriási sikert aratott ez a pillanatok alatt elkészíthető vacsora!



Hozzávalók:

80 dkg csirkemell vagy csirkecombfilé
2 ek olíva olaj
1 tk reszelt gyömbér
2,5 dl csirkealaplé (korábbi húslevesből fagyasztottam)
50 dkg brokkoli
5 dkg pirított kesudió
só, bors

Elkészítés:

A csirkemellet csíkokra vágjuk, és olajon megpirítjuk. Majd sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a gyömbért, és aláöntjük a csirkelevet. Ha megpuhult a hús, hozzáadjuk a brokkolirózsákat, és pár percig együtt pároljuk őket. Végül belekeverjük a kesudiót is, és máris tálaljuk!

Jó étvágyat!

Forrás: Mezei Elmira: Paleolit receptek hétköznapokra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése