Hozzávalók (12 liter leveshez):
1 marhatérd
1 marhaborda
1 marha velőscsont
3 nagyobb szál sárgarépa
1 kisebb fej karfiol
1 kisebb fej brokkoli
1 vöröshagyma
1 marhatérd
1 marhaborda
1 marha velőscsont
3 nagyobb szál sárgarépa
1 kisebb fej karfiol
1 kisebb fej brokkoli
1 vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem vagy kapor
só, bors, kurkuma
Elkészítés:
Tegyük fel a csontokat főni. Lassú tűzön időnként habozzuk le, majd úgy 12-13 óra elteltével hozzáadjuk a répát és a hagymát, majd a végefelé a karfiolt és a brokkolit, fűszerezzük. A legvégén mehet bele a petrezselyem, fokhagyma és a kurkuma.
Akkor jó, ha bekocsonyásodik, és zsírréteg képződik a tetején
Használjuk, fogyasszuk mindenhez!!!
Miért is jótékony a csontleves?
-Védi és gyógyítja a bélfalat
-Regenerálja a vékonybél bolyhait
-Segít az emésztésben
-Erősíti az immunrendszert
-Véd a fertőzésekkel szemben
-Kiváló gyulladáscsökkentő
-Csökkenti az ízületi fájdalmakat
Minél tovább fő, annál több értékes tápanyag oldódik ki a hozzávalókból, valamint válik előemésztetté, így könnyebben is szívódik fel.
Akkor jó, ha bekocsonyásodik, és zsírréteg képződik a tetején
Használjuk, fogyasszuk mindenhez!!!
Miért is jótékony a csontleves?
-Védi és gyógyítja a bélfalat
-Regenerálja a vékonybél bolyhait
-Segít az emésztésben
-Erősíti az immunrendszert
-Véd a fertőzésekkel szemben
-Kiváló gyulladáscsökkentő
-Csökkenti az ízületi fájdalmakat
Minél tovább fő, annál több értékes tápanyag oldódik ki a hozzávalókból, valamint válik előemésztetté, így könnyebben is szívódik fel.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése