(Más kérdés, hogy Gyerkőc inkább hazajött, és betankolt sült oldalasból és párolt lila káposztából, nem egy édesszájú na)
Hozzávalók
Fehér korong
10 ek kókuszreszelék
Fél citrom reszelt héja és leve
1 tk vanília kivonat
1 ek eritrit
2 db tojássárgája
1 ek kókuszolaj
Csipet só
Kakaós korong
10 ek kókuszreszelék
Fél citrom reszelt héja és leve
1 tk vanília kivonat
1 ek eritrit
2 db tojássárgája
1 ek kókuszolaj
Csipet só
2 ek holland kakaópor
Krém
1 db érett avokádó vagy banán
2 ek holland kakaópor
1 tk vanília kivonat
1 ek eritrit
0,4 dl kókuszolaj (ez fogja összehúzni dermedéskor)
Elkészítés:
A kókuszreszeléket zsírjára őröljük a kavédarálóval (amíg összeáll benne), majd külön-külön összekeverjük a korongmasszákat. Fél centi vastagra nyújtjuk őket, kiszaggatjuk, majd 170 fokon 15 perc alatt megsütjük. Nekem egy tepsibe belefért mindkét színű korong.
Míg sülnek a korongok, elkészítjük a kakaós krémet: minden hozzávalót turmixgépbe teszünk, és jól eldolgozzuk. Ha kihűltek a korongok, jöhet a ragasztás: egy fehér korongra krémet kenünk, majd ráhelyezzük a kakaós korongot, és így tovább, majd betesszük a kész műveket a hűtőbe. Másnapra az igazi :)
Jó étvágyat!
Forrás: PaleoLitánia
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése