Hozzávalók:
30 dkg darált mák
4 ek kókuszliszt
2 ek útifű maghéj
8 dkg eritrit
6 tojás
2 ek kókuszolaj
6 tojás
2 ek kókuszolaj
1 dl kókusztej
1 tk szódabikarbóna
1 tk szódabikarbóna
1 tk aszkorbinsav
csipet só
3 nagy marék magozott meggy
Elkészítés:
A mákot és az eritrittel együtt megdaráljuk, majd a meggy kivételével mindent összekutyulunk. Pihentetjük a masszát 10-15 percet (hogy az útifű maghéj jól megszívja magát), majd belekeverünk még egy marék meggyet. Kizsírozott sütőtálba kanalazzuk a keveréket, végül megszórjuk a maradék meggyel. 180 fokon kb 30 perc alatt lesz kész, tűpróbáig süssük!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése