Aki pedig nem szereti a karfiol vagy a kókusz ízét, egy cseppet se aggódjon, mert egyik sem fog érződni benne :) Köszönöm a receptet Tögyi Juliannának!
Többféle ízesítéssel készült a natúron kívül: nagyon finom pl. bazsalikommal, kaporral, snidlinggel, fokhagymával, kurkumával, őrölt paprikával.
Hozzávalók:
25 dkg párolt karfiol
25 dkg kókusztej
3 ek kókuszolaj
6 dkg zselatin
1 dkg só
15 g almaecet
5 g citromlé
Ízesítés
Elkészítés:
Minden hozzávalót összeturmixolunk, majd egy lábasban az egészet felmelegítjük, de csak annyira, hogy a zselatin feloldódjon. Formába öntjük (én muffinformába tettem), majd lehűtjük. Két óra alatt bedermedt, és jól szeletelhető volt.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése