2015. június 17., szerda

Mustáros kacsaszív

Igazi vendégváró finomság!


Hozzávalók:

Fél kg kacsaszív
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
3 ek magos mustár
1 dl kókuszkrém
Só, bors
Zsiradék

Elkészítés:

A zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd felszeleteljük a kacsaszivet. Felöntjük egy kis vízzel, sózzuk, borsozzuk. 2 óra alatt párolódik puhára. Ekkor behabarjuk a mustáros-kókuszkrémes keverékkel, és hozzáadjuk a zúzott fokhagymákat. Egy utolsót rottyantunk rajta, és készen is van. 

Ellával:

Megdinszteljük a vöröshagymát, felszeleteljük a kacsaszivet, sózzuk, borsozzuk, majd INAS HÚS programon megpuhítjuk. Ha nagyon leve marad, leöntünk belőle, és a zúzott fokhagyma hozzáadásával nyitott fedővel behabarjuk a mustáros-kókuszkrémes keverékkel.

Jó étvágyat!

Forrás: Mama

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése