Igazi vendégváró finomság!
Hozzávalók:
Fél kg kacsaszív
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
3 ek magos mustár
1 dl kókuszkrém
Só, bors
Zsiradék
Elkészítés:
A zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd felszeleteljük a kacsaszivet. Felöntjük egy kis vízzel, sózzuk, borsozzuk. 2 óra alatt párolódik puhára. Ekkor behabarjuk a mustáros-kókuszkrémes keverékkel, és hozzáadjuk a zúzott fokhagymákat. Egy utolsót rottyantunk rajta, és készen is van.
Ellával:
Megdinszteljük a vöröshagymát, felszeleteljük a kacsaszivet, sózzuk, borsozzuk, majd INAS HÚS programon megpuhítjuk. Ha nagyon leve marad, leöntünk belőle, és a zúzott fokhagyma hozzáadásával nyitott fedővel behabarjuk a mustáros-kókuszkrémes keverékkel.
Forrás: Mama
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése